Parkzoom

Parkzoom

In Bergschenhoek ligt de kindvriendelijke en groene wijk Parkzoom. De wijk is onderverdeeld in vier deelgebieden met elk een eigen thema in de stijl van de bekende architect Dudok. Het woningaanbod in Parkzoom is heel divers. Van dijkwoning tot watervilla en van appartement tot twee-onder-eenkapwoning. Of wilt u liever zelf bouwen op een vrije kavel?

Door deze variatie in woningtypen, prijzen en de grootte van de woningen kan eigenlijk iedereen hier slagen. Naast de diversiteit in bebouwing is de architectuur ook nog eens afwisselend. Gecombineerd met de speelse hoogteverschillen en het vele groen is de sfeer in de wijk bepaald. Wie in Parkzoom woont, heeft bovendien ook het 60 ha grote Annie M.G. Schmidtpark in de achtertuin. Niet zo vreemd dus dat Parkzoom zo populair is.

Nieuwe ontwikkeling in Parkzoom

Parkzoom 3 is volop in ontwikkeling! Begin 2017 gaan de eerste woningen in deze wijk in de verkoop. Parkzoom 3 bestaat uit totaal circa 250 woningen. Hier komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, energiezuinige woningen, zoals EPC-0 en nul-op-de-meter woningen, en betaalbare woningen voor starters. Het ontwerp van Parkzoom 3 is geïnspireerd op een Drents Brinkdorp met een dorpse sfeer en veel groen.

Voorzieningen

Aan voorzieningen ontbreekt het in Parkzoom niet. Zo zijn er in de wijk scholen, een kinderdagopvang, een gezondheidscentrum, een jongerencentrum en een sporthal. Het sfeervolle centrum van Bergschenhoek ligt bovendien op loopafstand.

Meer informatie over het aanbod en de vrije kavels vindt u op Wonen in Lansingerland.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina