De Tuinen

De Tuinen

In Bleiswijk ligt in een voormalig kassengebied de nieuwbouwwijk De Tuinen. In de Tuinen ziet u verschillende woningtypes van twee-onder-eenkapwoningen tot rijwoningen en van appartementen tot vrije kavels. Wonen in De Tuinen is het comfort en de luxe van nieuwbouw in het hart van Bleiswijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Maar wonen in De Tuinen is ook wonen aan de rand van het uitgestrekte recreatiegebied de Rottemeren en in de buurt van de steden Rotterdam, Zoetermeer en Gouda. De Tuinen is vanaf de N209 en N470 goed te bereiken. De N470 heeft een goede aansluiting op de A12 en de A13.

De eilanden

De eilanden zijn het laatste te ontwikkelen gebied in De Tuinen in Bleiswijk. De watergangen rond de eilanden zijn gegraven en de vorm van de eilanden is goed te zien.

Eiland 1

Voor het eiland gelegen naast het appartementencomplex Zwanenbloem fase 2 is Kraakhelder Vastgoedontwikkeling geselecteerd om het eiland te ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling zijn de duurzame aspecten die in het plan zijn opgenomen. Zo is de wens dat de woningen minimaal energieneutraal zijn. Verder wordt er onder andere rekening gehouden met de bouwmaterialen en worden duurzaamheidsaspecten in het openbaar gebied toegevoegd. Op dit eiland worden maximaal 15 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.

Eiland 2

Het is gebleken dat veel mensen de droom hebben hun eigen woning te realiseren. Op het middelste eiland zijn particuliere kavels in verkoop. Voor meer informatie over deze kavels  kunt u terecht bij onze makelaar, Peter Veldkamp makelaardij in Berkel en Rodenrijs: www.peterveldkamp.nl of (010) 519 04 35.

Eiland 3

Op dit moment wordt de mogelijkheid onderzocht om Eiland 3 te ontwikkelen. Dit onderzoek is gericht op het realiseren van eigen woonwensen voor en door 55-plussers. Tijdens informatieavonden hebben geïnteresseerden toegelicht gekregen wat de mogelijkheden zijn. Het huidige traject moet leiden tot een concrete verkaveling van Eiland 3 en het aantonen van de haalbaarheid. Zodra sprake is van een haalbaar plan gaan we over tot de verdere uitwerking van het planconcept. Voor meer informatie of eventuele interesse in het project kunt u contact opnemen met de Vastgoedregisseur BV (www.vastgoedregisseur.nl).

Meer informatie over de projecten en het aanbod van vrije kavels vindt u op Wonen in Lansingerland.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina