Lansingerland App

Home > In de Gemeente > Lansingerland App

Lansingerland App

De gemeente Lansingerland heeft een eigen app ontwikkeld. Hiermee blijft u snel en mobiel op de hoogte van actueel nieuws en aankondigingen van gemeente Lansingerland. Via de Lansingerland app kunt u ook direct in contact komen met de gemeente.

Meldfunctie 'iets kapot, vies of niet in orde?'

De meldfunctie in de app gebruikt u om ons te waarschuwen als u ergens een euvel in de omgeving ziet. Denk daarbij aan een omgevallen boom, vandalisme, afval op straat, losliggende stoeptegels of een gevaarlijke situatie. In de app vindt u een link naar een formulier waarmee u een melding kunt doorgeven.

Geef spoedmeldingen (verstopt riool, gat in de weg of gevaarlijke situaties) altijd door via het telefoonnummer 14 010. Doe dit niet via het digitale formulier. Spoedeisende zaken kan onze piketdienst zo direct oppakken.

Bekendmakingen

Voor bepaalde activiteiten, zoals het plaatsen van een dakkapel of het kappen van een boom, geeft het gemeentebestuur een vergunning of een ontheffing. Via de Lansingerland app kunt u vanaf nu eenvoudig de bekendmakingen bij u in de buurt zien, op een digitale kaart. Na het selecteren van de bekendmaking, komt u bij de uitgebreide tekst van de bekendmaking. Zo bent u snel op de hoogte!
 

Pushberichten

Heeft u de app gedownload, dan kunnen wij u bereiken via een pushbericht. Doet er zich een alarmerende situatie in Lansingerland voor, dan sturen wij een bericht naar de gebruikers van de app. Deze meldingen vanuit de gemeente zijn preventief en geheel kosteloos. Hiervoor moet u bij het downloaden van de app de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen accepteren.

Tips of opmerkingen

De app is continue in (door)ontwikkeling. Heeft u tips of opmerkingen over de gemeente Lansingerland app? Stuur uw reactie via het contactformulier naar ons toe.


                                  

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina