Vacatures

Home > In de Gemeente > Vacatures

Vacatures

Dienstverband

Voor actuele vacatures gebruiken wij een aparte website: www.werkeninlansingerland.nl.

Flexibel personeel

Tot voor kort maakte de gemeente voor de inhuur van flexibel personeel gebruik van het dynamische aankoopsysteem via de website Lansingerland huurt in. Op dit moment verloopt de inhuur niet meer via deze website. In de huidige situatie volgen we voor de inhuur de inkoopprocedures voor diensten uit het inkoopbeleid. Afhankelijk van de raming van de opdracht resulteert dit vaak in een meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure. Dit betekent dat de gemeente bij minimaal drie partijen de aanvraag uitzet.

Indien hier veranderingen in zijn, berichten we u daarover zo snel mogelijk. Voor vragen neemt u contact op met team inkoop van de gemeente via inkoop@lansingerland.nl.

Stage

Bent u op zoek naar een uitdagende stageplaats bij de Gemeente Lansingerland? Stuur uw aanvraag met onderbouwing naar solliciteren@lansingerland.nl. Wij laten zo snel mogelijk weten of een stageplaats beschikbaar is.

Meer informatie en tips over het aanvragen van een stageplaats vindt u op www.stagemarkt.nl. Ook alle erkende stageplaatsen van de gemeente Lansingerland staan op deze website vermeldt.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina