Contact

Home > Zelf Regelen > Contact

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u die aan ons stellen via het contactformulier.

Iets kapot, kwijt of niet in orde?

De gemeente Lansingerland doet haar best om uw leefomgeving zo veilig, schoon en heel mogelijk te houden. Regelmatig controleren wij de openbare ruimte. Ziet u dingen die niet in orde zijn, dan horen we dat graag. U kunt dit melden via het Meldpunt. Ook kunt u meldingen met uw smartphone of tablet direct op locatie doen via onze Lansingerland App.

Let op!Meldingen over het riool moet u altijd telefonisch doorgeven.
Ook als er sprake is van een gevaarlijke situatie (voor bijvoorbeeld weggebruikers), vragen wij u te bellen met 14 010.

Afspraak maken

Bij de gemeente langskomen wanneer het u uitkomt? Maak een afspraak. Wij helpen u dan direct. Op dinsdag van 14.00 - 20.00 uur en op woensdag van 08.00 - 17.00 uur kunt u in het gemeentehuis ook zonder afspraak terecht. Op woensdag en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur kunt u in het servicepunt Bleiswijk ook zonder afspraak terecht. Voor het afhalen van documenten kunt u alle werkdagen tijdens onze openingstijden binnen lopen.

Bezoekadressen

U kunt bij de gemeente Lansingerland terecht bij het gemeentehuis in Bergschenhoek of het servicepunt in Bleiswijk. De gemeentewerf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. We hebben de bezoekadressen en de mogelijkheid om de route op te zoeken via Google Maps op een rij gezet.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina