Praat met de Raad

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Praat met de Raad

Praat met de Raad

Heeft u een vraag, wens of idee voor de gemeenteraad? En weet u niet hoe u het beste contact op kunt nemen? Bekijk dan de animatie ‘Praat met de Raad’.

Ruimte voor initiatieven

Wij maken veel plannen, maar we bieden ook ruimte aan initiatieven van inwoners. We betrekken onze inwoners zo vroeg mogelijk, zodat de plannen goed aansluiten op uw wensen en behoeften. Uiteindelijk worden veel besluiten genomen door de gemeenteraad: de gekozen vertegenwoordiging van de inwoners. Maar hoe kunt u nou invloed hebben op de besluiten van de gemeenteraad? Waar kunt u terecht met uw vraag, klacht, wens, zorg of idee?
 

Neem contact op

Bel of mail raadsleden. Ze horen graag wat er speelt in de gemeente. Of nodig de raad uit als u ergens heel trots op bent of wilt laten zijn dat politieke aandacht verdient. U kunt tijdens beeldvormende avonden ook meepraten over de onderwerpen die op het programma staan. Als er een plan is, wil de raad het zo breed mogelijk verkennen. Raadsleden horen graag uw mening voordat zij een besluit nemen. Ook kunt u inspreken tijdens een commissie- of raadsvergadering. In de animatie leggen wij uit hoe u dat doet.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina